September 30, 2024

Welkom op de nieuwe website van SmeedijzerenBeslag.nl

SmeedijzerenBeslag.nl heeft een nieuwe, modernere website gelanceerd. Met een verbeterde zoekfunctie, handige kleurfilters en een gebruiksvriendeli...

Welkom op de nieuwe website van SmeedijzerenBeslag.nl

Na maanden van hard werken is het zover: de nieuwe website van SmeedijzerenBeslag.nl is live! Met trots presenteren we een moderne, snellere en gebruiksvriendelijkere site. In deze blog nemen we je mee door alle verbeteringen en nieuwe functies, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Een fris, modern design

We hebben onze website een flinke visuele upgrade gegeven. Het nieuwe ontwerp is strak, overzichtelijk en volledig afgestemd op de producten die we aanbieden. Of je nu een liefhebber bent van traditioneel smeedijzer of op zoek bent naar moderne deurhardware, de website biedt een frisse, eigentijdse ervaring die past bij jouw smaak en onze kwaliteitsproducten.

Verbeterde zoekfunctie

We weten hoe belangrijk het is om snel het juiste product te vinden. Daarom hebben we onze zoekfunctie aanzienlijk verbeterd. De nieuwe zoekmachine geeft niet alleen snellere, maar ook relevantere resultaten. Of je nu zoekt op specifieke termen of productnamen, de kans is groot dat je nu binnen no-time precies vindt wat je zoekt.

Nieuw: filteren op kleur

Een van de meest gevraagde toevoegingen is de nieuwe kleurfilter. Dit staat los van de zoekfunctie en biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig producten op kleur te filteren. Zoek je bijvoorbeeld een zwarte deurklink of een beslagset in messing? Met een paar klikken zie je direct welke opties beschikbaar zijn in de kleur van jouw voorkeur. Zo wordt het shoppen nog makkelijker en efficiënter.

Backoffice: verbeterd voor snellere service

Naast wat je op de voorkant van de website ziet, hebben we ook de achterkant compleet vernieuwd. Onze nieuwe backoffice zorgt ervoor dat we bestellingen sneller kunnen verwerken en nauwkeuriger voorraadbeheer kunnen doen. Dit betekent dat we je nog beter van dienst kunnen zijn, met snellere levertijden en soepelere service.

Wat betekent dit voor jou?

Met de vernieuwde website willen we ervoor zorgen dat jouw ervaring nog beter wordt. Alles is erop gericht om jou sneller, makkelijker en met meer plezier door ons aanbod te laten navigeren. Of je nu snel iets wilt bestellen of gewoon rustig wilt rondkijken, onze nieuwe functies maken het shoppen bij SmeedijzerenBeslag.nl een stuk fijner.

We zijn ontzettend trots op het eindresultaat en hopen dat jij er net zo blij mee bent als wij. Neem snel een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt – jouw mening is voor ons heel waardevol!

Veel shopplezier en tot snel!

— Het team van SmeedijzerenBeslag.nl

Bijgewerkt: September 30, 2024

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.